Thai magyar szótár, gyakori thai kifejezések, hangos szógyűjtemény

A thai magyar szótár, a thai magyar szavak és kifejezések gyűjteménye illetve a thai magyar hangos szótár közel 1000 szófordulatot tartalmaz. A magyar thai szótár és a hangos szótárt használva könnyebbé válik a kommunikáció Thaiföldön illetve a thai nyelvjárású területeken. Néha a Thaiföldi nyaralás alatt nagy gondot okozhat az angol ill. thai nyelvtudás hiánya. Ritkán az is előfordulhat, hogy hiába beszélünk angolul,így sem értenek meg bennünket a thai emberek, a más akcentusunk miatt. A kölcsönös megértésben hatalmas segítséget nyújt a Thaiföldi utazás során a thai-magyar szótárunk és a thai - magyar hangos szótárunk. A szótárunkban található kifejezések elsajátítása után már könnyebb az elboldogulás számos szituációban.

 

Thaiföld uatazás könyv olcsó utazáshoz

 

A Thaiföldre utazó magyaroknak, és akik a thai nyelvet még jobban szeretnék elsajátítani a walen nyelviskolát ajánljuk. Itt az ügyintézés magyar nyelven zajlik.

A thai magyar szó- és kifejezés gyűjteményt és a hangos magyar thai szótárt az alábbi fontosabb kategóriákra osztottuk: Étkezés,ételek - Orvos,baleset - Szállás, hotel - Utazás,közlekedés Vásárlás, alkudozás - Számok - Óra, idő - Ismerkedés, barátkozás romantika - Hétköznapi élet

A thai magyar hangos szótár és a hangos szó gyűjtemény teljes egészét a kiadványainkhoz, külön kérésre adjuk.