Utazási tippek, trükkök, technikák, hogy ne költsön feleslegesen Ázsiában

Olcsó repülőjegyek keresése tippek, technikák

Speciális, az elmúlt évek alatt általunk kifejlesztett ázsiai, thaiföldi repülőjegy keresési technikák a lehető legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Az országon belüli, illetve a nem túl távoli országok közti utazásokat általában busszal, vonattal lehet a legolcsóbban megtenni.Az utazási tippjeink segítségével gyakran olcsóbb jegyet lehet venni repülőre, mint egyes földi közlekedési eszközökre. Az olcsó, akciós repülőjegy persze még csak egy része a kiadásoknak, a többi költségen is jelentősen lehet spórolni a könyvekben található tippek segítségével.

Megbízható szállásfoglalás olcsón,Thaiföldön,Ázsiában

Utazási tippeket tartalmazó könyveinkben megtalálja a szállásfoglalások fortélyait. Foglalási tippek- trükkök a helyszínen, foglalási tippek az interneten, hogy a lehető legjobb és legkedvezőbb árú szállást megtalálja a thaiföldi és az ázsiai nyaralása alatt. Felkutattunk és kipróbáltunk, több 100 olcsó, ugyanakkor igényes szállást, Thaiföldön, Ázsia szerte,és ezek közül a legjobb ár/érték arányúakat tömören be is mutatjuk. Itt kiemelve az elhelyezkedést, az ellátást, az étkezés és a szolgáltatások minőségét. Foglalás olcsón és garantált minőségben.

Helyi és helyközi közlekedés Ázsiában.

Taxi, tuk-tuk, busz, metró, magasvasút és a hajózás, Thaiföldön ill. Ázsia szerte. Hol,mikor,melyik járművet célszerű használni.Költség megtakarítás a városokon belüli és kívüli közlekedés esetén.Konkrét friss árak információk a csapatunk tagjai által kipróbált összes lehetőségről. Gyors, olcsó utazás a tömegközlekedési eszközök használatával. A Thaiföldi utazás, nyaralás során az országon belül és azon kívül a közlekedéssel kapcsolatos lehetőségek.A legolcsóbb, de színvonalas utazások, busszal, hajóval.

Vásárlási tippek

Hol és mit érdemes vásárolni, piacok,plázák, bazárok és az áruházak bemutatása. Ruha, elektronika, képzőművészet stb.

Programok olcsón

Fakultatív programok a helyi irodák által kínált árak alatt. Szigettúrák, hajóbérlés,hajó kirándulás, látványosságok látogatása.

Vállalkozási tippjeink

Vállalkozás Ázsiában. A gazdasági mellékletünkben saját és a thaiföldi magyar vállalkozók és cégalapítók, és a munkavállalók eddigi tapasztalatait írjuk le.

Repülőjegy keresési tippek, technikák, a legolcsóbb repülőjegyek vételéhez

A folyamatosan bővülő jegyzeteink használatával, pénzt takaríthat meg ázsiai utazása során, Thaiföldön, Hong Kongban, Balin, Macaun, Malajziában, Szingapúrban és Kambodzsában is. Önnek nem kell mást tennie, csak használni a csapat tagjaink saját utazásai tapasztalatai alapján összegyűjtött, tippeket, technikákat. A nagyon részletesen kidolgozott, a "kezdő utazók " számára is könnyen megvalósítható egyszerű, de mégis hatékony technikák máshol nem fellelhetőek.Ezeknek a tippeknek segítségével spórolni lehet az üdülési költségeken,már a nyaralás megkezdése előtt. A könyveinket csapatunk folyamatosan frissítik, hogy Önt sose érje meglepetés a thaiföldi, ázsiai utazása során. A könyveinket csak a saját tapasztalataink alapján írjuk és folyton frissítjük, a könyveinkben lévő helyszíneket meglátogattuk, és a megnevezett szállásokon személyesen megfordultunk, illetve nagy részükön egy vagy több estét eltöltöttünk. A kiadványaink, elsősorban a 20 és 55 év közötti, a világ önálló megismerésére vágyó korosztályt célozza meg. Ezekkel a tippekkel olcsón, önállóan és felesleges pénzköltés nélkül valósíthatja meg a thaiföldi, ázsiai "álom utazását". A tippjeink használatával önállóan, és a lehető legolcsóbban szervezhető meg a thaiföldi az ázsiai nyaralás. Kevesebb, mint 200.000 forintból akár 2 hétig is nyaralhat. Ebben az összegben már a retúr repülőjegy, a 3-4 csillagos szállás és az étkezés is benne van. Ennyi pénzből Ön csak a közeli országokba tudott eljutni, amíg mások Thaiföldre utaztak? Miért ne használná a tapasztalt utazók, eddig még nem publikált egyszerű, de hatékony utazási technikáit, tippjeit?

Címkék

  • :Szingapuri olcsó nyaralás THB Thaiföldi utazás olcsón Hong Kongi olcsó nyaralás Szingapúr látnivalók látványosságok BKK Malaysia. Nyaralás repülőjegy Ázsia repülővel olcsón. Szállás olcsón Thaiföld Bangkok KUL Olcsó thaiföldi nyaralás,olcsó utazás. Szingapúr fénykép foto beszámoló vélemény Thaifödi utazás olcsó repülőjegy BUD BKK