Thaiföldi időjárás

Find more about Weather in Koh Chang, TH

Időjárás

Thaiföldi időjárás a Chang szigeten

Phi Phi - Koh Lanta - Koh Samui

A Phi Phi szigetek közel 50 km-re ,mintegy másfél órás hajóútra találhatóak Phuket szigetétől keletre.Ezek a szigetek  az Andamán-tenger ékkövei.Phi Phi-t a nagy hollywoodi filmipar tette híressé, hasonlóan mint több más vidéket Thaidföldön. Az idilli helyet A part (The Beach) c. 2000-ben készült film forgatására szemelték ki, Leonardo DiCaprio főszereplésével világsikert is aratott,és Phi Phit az érintetlen paradicsomi sziget együttest így világszerte ismerté tette.Két nagyobb,és ismertebb közülük a Phi Phi Don és a Phi Phi La. Phi Phi Don a nyugodtabb rész, a kikapcsolódásra vágyók és a búvárkodást kedvelők szigete. Mesébe illő öblök, finom fehér homokos,  strandok, kristálytiszta tengervíz, szikrázó napsütés és gyönyörű kékégbolt csalogatja ide a turistákat. A környékbeli látványosságok: Bambusz-sziget, Majom-sziget, Cápaszirt, és a Part című filmből ismertté vált,Maya-Bay öböl.

Koh Lanta : Krabi várostól mintegy 80 km-re található délre, a Phang Nga öböl mentén,partjait az Andamán-tenger mossa.A nagy méretü sziget 6 km széles és több mint 30 km hosszú,kilenc strand található Lanta nyugati partján.Lenyűgöző tájak,fantasztikus fehér homokos strandok,a part közelében sok kis sziget várja a kalandra vágyókat.a szárazföldön sok az erdővel borított domb, a vízben pedig rengeteg korallzátony rejtőzik.A strandokat ég felé meredő sziklás képződmények szegélyezik.

Koh Samuin dzsungel túrán lehet feledhetetlen élményekkel gazdagodni. A túrázásban elfáradt farangok, a sziget több vízesésében mártózhatnak meg,  a legismertebbek ezek közül a Na Muang vízesésesek. Ezen látványosságok közelében elefántogolásra is be lehet fizetni. Az erősebb idegzetű turisták bivalyviadalok vehetnek részt, viszont  akik állatokat szeretnének látni , de nem vágynak véres viadalokra azoknak a Bo Phut- tol nem messze található, Samui Monkey Centert érdemes felkeresniük.

 Thaiföldi utazss szigetek látnivalók

A " Thaiföld olcsón.. " c. könyvünk

Kiknek íródott a " Thaiföld olcsón… " című könyv? Mindazoknak, akik az általában kínált magas árak töredékéért szeretnének Földünk egyik legszebb, legmosolygósabb országába, Thaiföldre utazni. Színvonalasan és olcsón szeretnék az idejüket eltölteni.Most felejtsük el a megfizethetetlen,akár egymilliós, két–három hetes nyaralásokat. Ez a könyv segítségére lesz hogy, minden felesleges kiadás nélkül, a legolcsóbban utazzon Thaiföldre, Eddig sokan nem mertek nekivágni ennek a távoli vidéknek, esetleg azért mert féltek a hely- illetve nyelvismeret hiányától, vagy esetleg azért mert a pénztárcájuk nem engedte meg a kínált gyakran borsos árú üdülést. A " Thaiföld olcsón" csapata nekik szeretne segíteni, eljuttatni őket Thaiföldre, de megfizethető áron. Thaiföld olcsón.

 Thaiföld olcsó utazás

Thaiföldi olcsó utazás: a meseszép szigetek

 Thaiföldi utazss szigetek látnivalók

A thaiföldi szigetek

Thaiföldi utazás, nyaralás: a szigetek.. A " Thaiföld olcsón.... " című mindig friss könyvünk segít,hogy lehető legolcsóbban utazzon Thaiföldre. Thaiföld több száz paradicsomi hangulatú szigetet tartogat a turisták számára.Ezek a Thai szigetek a Sziámi-öbölben és az Andamán-tengeren találhatóak. A legtöbb thaiföldi sziget a tengerpart közelében található,nem kell sokat hajózni a felfedezésükhöz.A thaiföldi a szigetek többsége régen lakatlan volt az utóbbi időben egyre több szálláshelyet kezdtek kialakítani rajtuk A szigeteket járva még a főszezonban is találhatunk olyan partszakaszokat ahol szinte egy turista sincs.

A legnépszerűbb thai szigetek

A legismertebb és leglátogatottabb Thai szigetek a teljesség igénye nélkül: Koh Lanta,Koh Pha Ngan, Koh Phi Phi,Koh Samui, Koh Tao, Phuket, Bamboo Island. Ezek a Thai szigetek rengeteg kirándulási, szórakozási és sportolási lehetőséget is tartogatnak a kikapcsolódni vágyóknak.

Thaiföld, PHI PHI térkép
 Thaiföldi utazss szigetek látnivalók

Utazás Thaiföldre, a szigetekre

Thaiföldre csak repülővel érdemes utazni, Budapestről Bécsből illetve még sok más európai fővárosból is indítanak az olcsóbb légitársaságok járatokat. BUD-BKK vagyis a Budapest - Bangkok útvonalon többek között a Turkish Airlines, Alitalia, Aeroflot, a Finnair az EgyptAir a Qatar a Lufthansa, Austrian Airlines is indít járatokat, sokszor jelentősen különbözó repülőjegy árakkal. Thaiföld és Magyarország távolsága 8500 km körül van, ez repülési időben kb. 10-15 órát jelent, de átszállástól függően akár az utazás 1 nap is lehet. A szigetekre komp, hajó szállítja a turistákat.

 Thaiföldi utazss szigetek látnivalók

 Thaiföldi utazss szigetek látnivalók

Szállás, vásárlás a szigeteken

A termékek és a szolgáltatások árai a thai szigeteken többnyire magasabbak, mint a szárazföldi területeken, illetve az eljutás is drágább és jóval körülményesebb ezekre a vízzel körülvett területekre. Természetesen olcsó szállásokat a szigeteken is ki lehet fogni, ebben segítenek a könyveinkben leírt tapasztalatok. A szállodák többnyire itt a szigeteken is megbízhatóak, az áraik még így is jóval az európai árak alatt vannak.

A videó Thaiföldön, Krabi térségében készült

Thaiföldi utazásaink alatt készült kisfilmeket a Thaiföld olcsón youtube csatornán találja.

Fedezze fel a részletes könyvünk segítségével a thai szigeteket, és használja az általunk javasolt friss tippeket, trükköket. Sétáljon személyesen is a puha fehér homokos tengerpartokon Pénzt spórolhat, és rengeteg feledhetetlen élményben lehet része Thaiföldön, a szigeteken is amennyiben bennünket választ. Thaiföldi utazás, thaiföldi nyaralás, thai szigetek jóval olcsóbban....