Kanchanaburi

Thaiföld időjárása Kanchanaburi

Időjárás

Thaiföldi időjárás a középső részen, Kanchanaburi területén.Bangkok időjárásával szinte megegyezik.

Kanchanaburi mindenkori időjárása

Thaiföld, Kanchanaburi időjárása, megegyezik az ország középső részein lévő területekével. A száraz évszak novembertől februárig tart. Ekkor kevesebb a csapadék és estére kicsit lehűlhet a levegő, de azért nem kell tartania attól,hogy fázni fogunk.Márciustól kezdődik a nyár, ami egészen a monszun beköszöntéig tart. A vízesések víz mennyisége is magasabb ilyenkor, gyakoribbak az áradások is, júniustól kezdődik az esősebb évszak és egészen szeptemberig tart.

 Thaiföld Kanchanaburi látnivalók

Kanchanaburi látnivalói

A várostól mintegy 2 órányi busz útra található az Erawan vízesés. Az Erewan vízesés a környék fő látványossága, a vízesések megtekintését nem szabad kihagyni. A kiadványunkban részletesen beszámolunk az ezekhez való eljutásról is. Az Erawan egy csodálatos 7 szintes vízesés, ahol meg lehet mártózni a tiszta vizű, természetesen kialakult medencékben.Az Erawant körülvevő 550 km2 területet nemzeti parkká nyilvánították 1975 -ben, a park igen gazdag növény és állat világgal büszkélkedhet. Elefántok, tigrisek és majmok, különleges madarak és hüllők és még sokáig sorolhatnánk az Erewan parkot élő teréül választó állatokat. A Pra That barlang kb.70km-re fekszik Kanchanaburi várostól, a barlangot a fantasztikus cseppkövei teszik különlegessé.

A régmúlt emlékekeit őrző háborús múzeumban több világháborús eszköz, fénykép, ruha, és sok egyéb érdekesség is ki lett állítva.A hídépítéssel kapcsolatos tárgyak a híres Kwai-folyó közeléböl került elő, és lett itt kiállítva. Festmények is nagy számban kaptak helyet kaptak a múzeumban, a második emeleten az ősi csatákkal kapcsolatos érdekes művek mesélnek Thaiföld történeleméről. Fafaragások, és jó pár, igazán gyönyörű  burmai Buddha is található még itt a rengeteg különleges kiállított mű között.

A " Thaiföld olcsón.. " c. könyvünk

Kiknek íródott a " Thaiföld olcsón… " című könyv? Mindazoknak, akik az általában kínált magas árak töredékéért szeretnének Földünk egyik legszebb, legmosolygósabb országába, Thaiföldre utazni. Színvonalasan és olcsón szeretnék az idejüket eltölteni.Most felejtsük el a megfizethetetlen,akár egymilliós, két–három hetes nyaralásokat. Ez a könyv segítségére lesz hogy, minden felesleges kiadás nélkül, a legolcsóbban utazzon Thaiföldre, olcsón nyaraljon Kanchanaburi térségében is. Eddig sokan nem mertek nekivágni ennek a távoli vidéknek, esetleg azért mert féltek a hely- illetve nyelvismeret hiányától, vagy esetleg azért mert a pénztárcájuk nem engedte meg a kínált gyakran borsos árú üdülést. A " Thaiföld olcsón" csapata nekik szeretne segíteni, eljuttatni őket Thaiföldre, Kanchanaburiba is, de megfizethető áron. Thaiföld olcsón.

 Thaiföld olcsó utazás

Thaiföldi olcsó nyaralás, Kanchanaburi

 Thaiföld Kanchanaburi látnivalók

Kanchanaburi elhelyezkedése

Thaiföldi utazás, nyaralás: Kanchanaburi. A " Thaiföld olcsón.... " című mindig friss könyvünk segít,hogy lehető legolcsóbban utazzon Thaiföldre. Thaiföld nyugati részén Bangkoktól mintegy 120 km-re található Kanchanaburi, Burmával határos területen. Ennek a Thaiföldi városnak stratégiailag, katonai szempontból nagy szerepe volt a történelem folyamán. Egyik legfontosabb látnivaló a Kwai folyó és a rajta keresztül haladó híd, mely a „ Híd a Kwai folyón ” című film kapcsán tette híressé.

Kinek ajánljuk Kanchanaburit?

Kanchanaburi az általunk ajánlott egyik legérdekesebb és a leginkább magával ragadó thaiföldi úti célok közé tartozik. Itt nem a homokos tengerpart és nem is a szép tengeri élővilág,hanem rengeteg más természet adta alkotás kápráztatja el az erre látogató thaiföldi utazót. Kanchanaburi a város és tartomány, maradandó élményt nyújt minden ide látogató turista számára. A fénykép galériánk és a video felvételeink sokakat meggyőztek eddig már arról,hogy Kanchanaburi a fehérhomokos tengerpart, a csodszép szigetvilág nélkül is rengeteg látványossággal büszkélkedhet.

thaiföld, Kanchanaburi térkép
 Thaiföld Kanchanaburi látnivalók

Olcsó utazás Kanchanaburiba

Több közlekedési eszköz közül választhat az a turista aki Kanchanaburiba szeretne eljutni. Olcsóbban busszal és drágábban taxival elérhető a fővárosból, Bangkokból. Könyvünkben részeletesen olvashat az eljutás költségeiről az olcsóbb módokról. Thaiföldre repülővel célszerű csak utazni, Budapestről Bécsből és sok más európai fővárosból is lehet indulni. Budapestről, Európából Bangkokba érkezés után kiváló és olcsó választás lehet busszal utazni, ugyanis mindössze  2 óra alatt el lehet jutni a Kanchanaburiba. Olcsó Budapest- Bangkok repülőjegyeket a V.I.P. oldalon talál.

 Thaiföld Kanchanaburi látnivalók

 Thaiföld Kanchanaburi látnivalók

Szállás,vásárlás Kanchanaburi

Az árak Kanchanaburiban is hasonlóak a Thaiföld többi területén találhatóakhoz, de azért olcsóbbak a szolgáltatások, mint a  felkapottabb turista paradicsomokban. A látványosságok egy részéhez itt is belépőt kell fizetni.Kanchanaburi, olcsó szállások: a városban és a környékén mintegy 100 szálláshely közül lehet választani. Itt is a kedvére válogathat a thaiföldön nyaraló turista, hasonlóan a Thaiföld más felkapott tájaihoz,az olcsóbbtól a luxus kategóriáig terjedő szállás kínálatban. A szállodák többnyire megbízhatóak, és az áraik jóval az európai árak alatt vannak.

 Thaiföld Kanchanaburi látnivalók

Tegyen egy 3D-s sétát Kanchanaburiban

Thaiföldi utazásaink alatt készült kisfilmeket a Thaiföld olcsón youtube csatornán találja.

Fedezze fel a részletes könyvünk segítségével Kanchanaburit, és használja az általunk javasolt friss tippeket, technikákat. Sétáljon személyesen is Thaiföldön, Kanchanaburi utcáin, ne csak a Google Maps térképének segítségével. Pénzt spórolhat, és rengeteg feledhetetlen élményben lehet része Thaiföldön, Kanchanaburi környékén is ha bennünket választ. Thaiföldi utazás, thaiföldi nyaralás, Kanchanaburi jóval olcsóbban....