Thaiföld: Hua Hin

Find more about Weather in Ayutthaya, TH

Időjárás

Thaiföldi időjárás a középső részen, Bangkoktól délre Hua Hin vidékén.

Hua Hin mindenkori időjárása

Thaiföld,Hua Hin időjárása:Ayutthaya Időjárása megegyezik Bangkokéval, egész évben 30 fok körüli a hőmérséklet. Európai ember számára a legjobb a téli hónapokból ide menekülni a nagy hidegből.Nyáron is érdemes ide ellátogatni,habár a monszuntól,az esős időjárástól sokan tartanak, persze ilyenkor gyakrabban eshet az eső, de a meleg ilyenkor is megmarad. A száraz évszak november és február közé esik.Ilyenkor kevesebb a csapadék, este kissé lecsökken a hőmérséklet, de ritkán esik 20 fok alá. Márciustól kezdődik a nyár és egészen a monszun beköszöntéig tart. Ilyenkor már nem ritka a 36-38 fokos hőség sem. Júniustól az esős évszak kezdődik és egészen szeptemberig tart,ekkor igen magas,relatív 100% párával is találkozhat ide,az Ayutthaya térségébe látogató turista. Ez ugyan szokatlan lehet, de hamar alkalmazkodik hozzá a szervezet.

 Thaiföld Ayutthaya látnivalók

Hua Hin: látnivalók, rendezvények,

Hua Hin-ben számos wat, azaz templom együttes található. Egyik legszebb, a városközponttól pár km-re található hegy tetejére épített templom a Wat Khao Krai Lart.Egy hosszú lépcső vezet a templomhoz, de szerintünk megéri a fáradtságot. Kicsi mesterséges tavak, a gyönyörű növényzet és a szobrok lenyűgöző látványa fogadja az oda látogatót. Ennek a thaiföldi templomnak ékessége egy különleges, fehér fekvő Buddha szobor ami Buddha Nirvánába való egykori megtérését örökíti meg. A leglátogatottabb templom a Wat Huay Mongkol. Itt látható a nagy ülő Buddha szobrot, és emellett számos Buddha ábrázolás is megcsodálható. Gyönyörű szobrok, festmények, kegytárgyak találhatóak itt. A Thai emberek gyakran látogatnak ide és virágokat, rízs füstölőt és gyertyát hoznak. A thaiföldi szerzeteseknek adományt, pénzt, gyümölcsöt, rizst, üdítőt visznek. Minden évben Február és Március között rendezik a hőlégballon fesztivált, amely pár hétig tart. A reggeli órákban vagy naplemente előtt érdemes a város fölé emelkedni, mivel ilyenkor a legszebb Hua Hin. A szerelmes pároknak lehetőség van ekkor egy romantikus órát eltölteni a levegőben. Augusztus és Szeptember között Hua Hin és a Cha-Am város rendezi a méltán híres thaiföldi golf fesztivált. A versenyek pénzdíjasak, a győztesre igen magas jutalom vár. Egyik legszínvonalasabb golf pálya a Cha- Amban a Spring Fields Rolyal Country Club. A Királyi golfpálya Hua Hin nyugati peremén helyezkedik el. A szórakozó helyek sokasága, néhány disco, és több pláza várja a szórakozni vágyókat ebben a tengerparti thai városban.

 Thaiföld Ayutthaya látnivalók

A " Thaiföld olcsón.. " c. könyvünk

Kiknek íródott a " Thaiföld olcsón… " című könyv ? Mindazoknak, akik az általában kínált magas árak töredékéért szeretnének Földünk egyik legszebb, legmosolygósabb országába, Thaiföldre, akár Hua Hinba utazni. Színvonalasan és olcsón szeretnék az idejüket eltölteni. Most felejtsük el a megfizethetetlen, akár egymilliós, két – három hetes nyaralásokat. Ez a könyv segítségére lesz hogy,most minden felesleges kiadás nélkül a legolcsóbban utazhasson Thaiföldre, olcsón nyaraljon Thaiföldön Hua Hin térségében is. Eddig is már sokan szerettek volna de nem mertek nekivágni ennek a távoli vidéknek, esetleg azért mert féltek a hely- illetve a nyelvismeret hiányától, esetleg azért mert a pénztárcájuk nem engedte meg a kínált gyakran borsos kiadásokkal járó thaiföldi utazást. A Thaiföld olcsón csapata nekik szeretne segíteni, eljuttatni őket Thaiföldre, Hua Hinba is, megfizethető áron. Thaiföld olcsón. Ez a digitális könyv több mint egy Thaiföldre kalauzoló úti könyv. Az igen aprólékos leírások mellett az árak és a spórolási lehetőségeket is hangsúlyt kapnak. Folyamatosan járjuk Thaiföldet és a thaiföldi utazások, nyaralások során szerzett új tapasztalatokkal a könyveket folyamatosan frissítjük. Így minden utazni vágyó a legfrissebb információkhoz juthat hozzá, melyek segítségével már elkerülhetik a felesleges kiadásokat Hua Hinban is, a thaiföldi utazás, a thaiföldi nyaralás alatt.

 Thaiföld olcsó utazás

Thaiföldi olcsó nyaralás, utazás : Hua Hin

 Thaiföld Ayutthaya látnivalók

A thaiföldi Hua Hin jellemzői

Thaiföldi utazás nyaralás olcsón: Hua Hin. A " Thaiföld olcsón.... " című mindig friss könyvünk segít,hogy lehető legolcsóbban utazzon Thaiföldre, és nyaraljon Thaiföld egyik legszebb tengerparti városában,Hua Hin-ban. Ez a thaiföldi, tengerparti város 900 km² területen fekszik, és 2014-re már 85000 thai embernek ad otthont.Hua Hin a Thai-öböl északnyugati partján található. A thaiföldi Hua Hin  Bangkoktól délnyugatra kb. 200 km-re fekszik.

Kinek ajánljuk Hua Hint?

Annak ellenére,hogy Thaiföldön elég sok a külföldi turista, Hua Hin-t elsősorban a Thai emberek látogatják. Hua Hin Thaiföld egyik legrégebbi tengerparti üdülője. Hétvégén a thaiföldi fővárosból,Bangkokból igen sokan utaznak le pihenni a kiváló minőségű és jó ár/érték arányú hotelekbe és a tengerparti resortokba és apartmanokba. Elsősorban azoknak az utazóknak ajánljuk Hua Hint akik a nyugodtabb, csendesebb, kevésbé nyüzsgő, szép fehér homokos, pálmafás tengerpartot keresnek. A családosoknak, gyerekekkel thaiföldre utazóknak is egy megfelelő választás lehet Hua Hin. A part 8km hosszú, fehér homokosnéhol köves, pálmafákkal tűzdelt. A lassan mélyülő víz, a tenger ideális lehet a gyerekekkel való nyaraláshoz. A levegő nagyon tiszta, mivel nincs a közelében egyetlen gyár sem. A vízi sportok kedvelői sem fognak itt, Hua Hinben unatkozni, kipróbálhatnak számos vízi sportot. Motorcsónakozás,banánozás, Jet ski és akár vitorlázás vár Hua Hin-ben kikapcsolódásra vágyókra, itt még a golf szerelmesei is találnak minőségi pályákat.

Hua Hin térkép
 Thaiföld Ayutthaya látnivalók

Utazás Thaiföldre, Hua Hinba

Több közlekedési eszköz közül választhat aki ebbe a fehér homokos tengerparttal rendelkező városba szeretne eljutni. Akár vonattal is könnyedén megközelíthető, de busszal is, és taxival is elérhető, pesze ez nem a legolcsóbb lehetőség.Könyvünkben részeletesen olvashat a Hua Hinba való eljutás költségeiről az olcsóbb módokról. Thaiföldre repülővel célszerű csak utazni, Budapestről Bécsből és sok más európai fővárosból is lehet indulni. Budapestről, Európából Bangkokba érkezés után kiváló és olcsó választás lehet busszal Hua Hin-be utazni, ugyanis mindössze  3 óra alatt el lehet jutni a csodás tengerparti, thaiföldi Hua Hin városba.

 Thaiföld Ayutthaya látnivalók

 Thaiföld Ayutthaya látnivalók

Szállás, vásárlás Hua Hinben

Az árak: Hua Hin-t főként a thai emberek látogatják, így az árak is olcsóbban mint a felkapottabb üdölőhelyeken.A jó minőségű kézműves termékeket itt beszerezhetők, faragások, festmények és kézzel készült ékszerek. De persze itt is, mint mindenhol Thaiföldön az alkudozás kötelező. Olcsó szállások terén nagy a vállaszték,minden túrista megtalálhatja a pénztárcájához legjobban illő hotelt Hua Hin-ben. A 2-3 csillagos vendég házaktól kezdve a luxus hotelekig itt is minden megtalálható.

 Thaiföld Ayutthaya látnivalók

Tegyen egy 3D-s sétát Hua Hin városban

Thaiföldi utazásaink alatt készült kisfilmeket a Thaiföld olcsón youtube csatornán találja.

Fedezze fel a részletes könyvünk segítségével Hua Hint, és használja az általunk javasolt friss tippeket, trükköket. Sétáljon személyesen Hua Hin utcáin és ne csak a Google Maps térképének segítségével. Pénzt spórolhat, és rengeteg feledhetetlen élményben lehet része Thaiföldön, Hua Hin környékén is ha bennünket választ. Thaiföldi utazás, thaiföldi nyaralás - Hua Hin olcsón....

Olcsó szállás Thaiföldön, Hua Hin városában